Dobro došli, gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

Tema: Sugay Akita Inu Kennel

Sugay Akita Inu Kennel 29 apr 2011 15:38 #1008

  • vodicbg.com
  • vodicbg.com's Avatar
  • VAN MREŽE
  • Fresh Boarder
  • Poruka: 1
  • Karma: 0
Sugay Akita Inu Kennel je mala odgajivačnica Japanske Akita Inu registrovana kod FCI i KSS pod brojem 5138.Svi naši psi su pre svega kućni ljubimci pa tek onda i psi za pokazivanje.
Mi uvek radimo sa našim štencima tako da se oni dobro socijalizovani.Takođe mi, pratimo razvoj aših štenaca i dajemo punu podršku novom vlasniku u pravilnom odgoju svog ljubimca.
Svi naši štenci imaju kompletne odgajivačke papire;mikročip,pasoš,export pedigre
Akita inu nije pas za svakog.Mi smo protiv toga da se oni doživljavaju kao male plišane mede-to je dominantna rasa i oni će prirodno zauzimati svoje mesto u domaćinstvu.
Uvek će nastojati da budu lideri ako je vlasnik neodlučan i popustljiv.Ovi psi zaista misle ,sposobni su da ostvare svoju volju i nadmudre čoveka.Najvažnije je da vlasnik bude dosledan u svom ponašanju.
To je pas psihologije,intelekta,dostojanstven ,veoma je ODAN i PRIVRŽEN porodici,obožava decu. Ono što je važno to je ;ne razmaziti štene(to se često dešava sa kućnim psima),ako vlasnik to uspe dobiće savršenog kućnog ljubimca.Socijalizovati štene i dati mu jasno do znanje šta je dozvoljeno ponašanje a šta ne,predstavlja takođe brigu o psu.
kontakt;Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
+381649951200
osoba za kontakt:sandra
www.sugayakitainu.com

Sugay Akita Inu Najavljuje visoko kvalitetno leglo:




svi koji poznaju ove pse ;poznaju i njihove potomke i kakve rezultate oni ostvaruju na izložbama.No,vlasnici neka pričaju o svojim psima ,mi ćemo samo reći da su oni iz našeg odgoja i dobijeni našom selekcijom.


SUGAY NICKY NECKY: YANG.CHAMP/CHAMP/INTER.CHAMP/PRMX4/CACX27/CACIBX16/BOBX25/BOGX11/BIS/DERBY


Sada ćemo predstaviti našeg mladog belog mužjaka(10 meseci) Bak of Sugay(Kazan&Amaterasu Inu Yoko Zuna Raku),koji je interesantna krvna linija na našim prostorima.



Na slikama nije u punoj dlaci
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Poslednje na forumu

Oglasi za posao

veterina.info fan box